مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 08:002023-04-03اجتماعي

رودخانه قره سو بندرترکمن در غرب گلستان پرآب شد


بارش های چند روز اخیر و جاری شدن آب ناشی از آن و هدایت رواناب های مناطق بالادست و کانال های کوچک باعث شده تا رودخانه قره سو در غرب استان گلستان لبریز از آب شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بارش های چند روز گذشته در مناطق مختلف گلستان به ویژه در مراکز واقع در سرشاخه های رودخانه قره سو و هدایت رواناب ها حاصله، سبب لبریز شدن دالان رودخانه قره سو از سیلاب شده است.

زباله ها و پسماندهای شناور در سطح آب از دیگر پیامدهای این بارش بود، آلودگی آب رودخانه ها به انواع مواد شوینده و پساب های صنعتی از مشکلات فراروی رودخانه های استان گلستان است.

گفتنی است، شاخه اصلی رودخانه قره سو از ارتفاع دو هزارو 900 متری کوه های اسب چر، سوس و قزیمان سرچشمه می گیرد و بعد از ملحق شدن آب چشمه سارها و شاخه های فرعی به نام باغشاه و گرماب دشت سرانجام با سایر شاخه های فرعی، رودخانه قره سو را تشکیل می دهد.

طول این رودخانه 160 کیلومتر است و در جنوب گلستان با جهت شرقی- غربی جریان دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رودخانه قره سو بندرترکمن در غرب گلستان پرآب شد

رودخانه قره سو بندرترکمن در غرب گلستان پرآب شد