مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 فروردین 1402 ساعت 14:412023-04-02اقتصادي

نماینده شیراز و زرقان در مجلس: دادگستری برای استرداد ماشین آلات روغن نباتی شیراز اقدام کند


به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، جعفر قادری به خبرنگاران گفت: اکثر سهام کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز به سرمایه گذار جدید منتقل شده و این سرمایه گذار با جدیت، افزایش ظرفیت، انتقال و تجمیع دو واحد تولید روغن و تولید لولزم بسته بندی (کارتن و قوطی حلبی) را به صورت یکجا دنبال می کند.

قادری گفت: اکنون سرمایه گذار برای افزایش ظرفیت خود نیازمند ماشین آلات منتقل شده این واحد به واحدهای تولید روغن نباتی متعلق به سرمایه گذار قبلی است، انتظار بر این است که دادگستری فارس برای کمک به سرمایه گذار جدید مساعدت و همراهی داشته باشد.

او گفت: براساس اطلاعات واصله سرمایه گذار قبلی بدون رعایت چارچوب های قانونی و بدون اینکه بابت ماشین آلات منتقل شده مبلغی را به حساب کارخانه نرگس شیراز واریز کند، ماشین آلات کلیدی این کارخانه را به واحدهای تابعه خود در سایر استانها منتقل کرده است.

قادری با اشاره به تعلق حدود 40 درصد از سهام این واحد تولیدی به صندوق ذخیره فرهنگیان، کارکنان و بازنشستگان نرگس شیراز، به واسطه پیگیری نشدن حقوق صندوق دخیره فرهنگیان، از مدیران این صندوق ابراز گلایه کرد.

نایب رییس اول کمیسیون جهش تولید مجلس همجنین از سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی و نهادهای نظارتی به واسطه برخورد نکردن با سهامداران اکثریت که در شرکت های سهامی عام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده شیراز و زرقان در مجلس: دادگستری برای استرداد ماشین آلات روغن نباتی شیراز اقدام کند

نماینده شیراز و زرقان در مجلس: دادگستری برای استرداد ماشین آلات روغن نباتی شیراز اقدام کند