مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 فروردین 1402 ساعت 01:112023-03-31ورزشي

ربیعی: داور علت برد پرسپولیس بود/ زورمان نمی رسد حق مان را بگیریم


به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، محمد ربیعی در نشست خبری پس از بازی پرسپولیس، اظهار داشت: به هر دو تیم خسته نباشید و به پرسپولیس تبریک میگویم.

روال بازی تا قبل از اخراج سلیمان زاده تحت کنترل کامل ما و روی پرسپولیس مسلط بودیم.

حتی اجازه نمی دادیم تیم حریف به محوطه ما نزدیک شود.

حضور نزدیک به دروازه حریف داشتیم و یک یا دو ارسال هم کردیم.

بعد از اخراج و آن پنالتی حدود 70 دقیقه با احتساب وقت های  اضافی 10 نفره بازی کردیم اما در آن حالت نیز فرصت آنچنانی به تیم پرمهره پرسپولیس ندادیم.

وی افزود : در 10 دقیقه آخر فشار هم آوردیم اما برنامه ما این بود که نمی توانستیم در حالت 10 نفره پرفشار بازی کنیم زیرا در این صورت احتمال داشت گل دوم را بخوریم و جبرانش سخت تر بود.

مجبور بودیم انرزی خد را به این دلیل که زمان زیادی باید 10نفره بازی می کردیم حفظ کرده و بازی را کنترل کنیم.

سرمربی مس رفسنجان خاطرنشان کرد: باید کار را به 15 دقیقه آخر می کشاندیم و در آن لحظات فشار می آوردیم.

مقداری هم فرصت داشتیم و اگر دقت بیشتری می شد شاید می توانستیم بازی را نبازیم.

به هرحال به بچه های خودمان خسته نباشید و خدا قوت می گویم زیرا روی برنامه ریزی و نظم درست بسیار با رشادت بازی کردند و کمترین حق ما در این مسابقه حتی با وجود 10 نفره شدن مساوی و نباختن بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ربیعی: داور علت برد پرسپولیس بود/ زورمان نمی رسد حق مان را بگیریم

ربیعی: داور علت برد پرسپولیس بود/ زورمان نمی رسد حق مان را بگیریم