مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 فروردین 1402 ساعت 14:052023-03-31سياسي

خانواده سکوی رشد است/ زن و شوهر نسبت به هم بخل عاطفی نداشته باشند


یک کارشناس خانواده، دلیل اصلی مشکلات در زندگی های مشترک را عدم آگاهی نسبت به خانواده دانست؛ نه بد بودن زن یا مرد و خاطرنشان کرد: باید باور داشته باشیم که خانواده یک سکوی رشد است و اگر می خواهیم در مسیر بندگی خدا رشد پیدا کنیم، - ایسنا/گیلان یک کارشناس خانواده، دلیل اصلی مشکلات در زندگی های مشترک را عدم آگاهی نسبت به خانواده دانست؛ نه بد بودن زن یا مرد و خاطرنشان کرد: باید باور داشته باشیم که خانواده یک سکوی رشد است و اگر می خواهیم در مسیر بندگی خدا رشد پیدا کنیم، باید به خانواده توجه داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا تراشیون امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر رشت، خانواده را یکی از مهمترین بخش های یک جامعه دانست و اظهار کرد: به تعبیر رهبر انقلاب، خانواده همانند سلول های کندوی عسل است، یعنی همانگونه که سالم ماندن کندوی عسل در گرو سالم ماندن تک تک سلول های آن است، جامعه سالم نیز به خانواده های سالم و تراز نیاز دارد.

وی با تاکید بر اینکه اگر جامعه سالمی می خواهیم باید تراز خانواده را بالا ببریم، افزود: متاسفانه در دنیای معاصر ما وضعیت خانواده خیلی مساعد نیست و آمارهای طلاق در برخی از کشورها به حدود 90 درصد رسیده و کشور ما نیز مستثنی نیست و طی دو دهه اخیر شاهد افزایش آمارهای طلاق هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خانواده سکوی رشد است/ زن و شوهر نسبت به هم بخل عاطفی نداشته باشند

خانواده سکوی رشد است/ زن و شوهر نسبت به هم بخل عاطفی نداشته باشند