مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 فروردین 1402 ساعت 11:552023-03-31اقتصادي

تکلیف واحدهای تولیدی غیر فعال محمودآباد مشخص شود


دادستان مرکز مازندران با بیان اینکه 69 واحد تولیدی در شهرک صنعتی محمودآباد غیرفعال است، ظرفیت هایی که از سرغفلت معطل مانده باید شناسایی و فسخ قرار داد صورت گیرد، - ایسنا/مازندران دادستان مرکز مازندران با بیان اینکه 69 واحد تولیدی در شهرک صنعتی محمودآباد غیرفعال است، ظرفیت هایی که از سرغفلت معطل مانده باید شناسایی و فسخ قرار داد صورت گیرد، گفت: باید تکلیف زمین و واحدهای راکد این شهرک صنعتی مشخص شود.

سیدمحمد کریمی امروز در بازدید از شهرک صنعتی محمودآباد به منظور رفع موانع واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان به ماهیت اقتصادی شعار سال که توسط رهبری مطرح شد اشاره کرد و گفت: تولیدات خوب و مطلوب موجب کاهش تورم و رضایت مندی مصرف کنندگان می شود.

دادستان مرکز مازندران با اذعان به اینکه به عنوان دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال، اراضی ملی کشاورزی و اقتصاد مقاومتی باید وظایف خود را درست عمل کنیم، افزود: از ظرفیت زمین های شهرک صنعتی شهدای محمودآباد مانند دیگر شهرک ها به درستی استفاده نمی شود این موضوع باید به صورت جدی پیگیری شود.

دادستان مرکز مازندران افزود: در شهر صنعتی محمودآباد برخی مالکان واحدهای تولیدی امتیاز برق دارند اما فعال نیستند در کمترین زمان این موارد باید تعین تکلیف شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکلیف واحدهای تولیدی غیر فعال محمودآباد مشخص شود

تکلیف واحدهای تولیدی غیر فعال محمودآباد مشخص شود