مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 22:252023-03-30سياسي

عملیات ساخت بیمارستان روانسر در مراحل پایانی قرار دارد


معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: عملیات ساخت بیمارستان روانسر در مراحل پایانی قرار دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آرش لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر پنجشنبه که وی را صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همراهی می کرد از پروژه بیمارستان موقت روانسر بازدید کرد.

صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این دیدار اظهار کرد: با توجه به اینکه احداث و راه اندازی بیمارستان اصلی روانسر زمانبر خواهد بود نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر بهداشت به صورت ویژه پیگیر احداث بیمارستان موقت این شهرستان شده است.

وی افزود: با دستور اکید وزیر بهداشت به معاون درمان وزارت متبوع مجوز لازم در این خصوص صادر و احداث این بیمارستان در اولویت کار دانشگاه قرار گرفت و بلافاصله عملیات اجرایی آن آغاز شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این بیمارستان که دارای 24 تخت بستری و یک اتاق عمل است در مراحل پایانی عملیات اجرایی است و هم اکنون تمام تجهیزات مورد نیاز آن آماده است که بلافاصله پس از اتمام کار عمرانی، تجهیز و افتتاح می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات ساخت بیمارستان روانسر در مراحل پایانی قرار دارد

عملیات ساخت بیمارستان روانسر در مراحل پایانی قرار دارد