مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 11:152023-03-30ورزشي

هم گروهی ایران با افغانستان در جام ملت های فوتبال زیر 17 سال آسیا

هم گروهی ایران با افغانستان در جام ملت های فوتبال زیر 17 سال آسیا

با برگزاری قرعه کشی جام ملت های فوتبال زیر 17سال آسیا شانزده تیم حاضر در مرحله نهایی حریفان خود را شناختند.

- به گزارش ایسنا و به نقل از فدراسیون فوتبال، مراسم قرعه کشی جام ملت های فوتبال زیر 17 سال آسیا 2023 تایلند از ساعت 10:30 امروز (پنجشنبه) آغاز و تکلیف گروه بندی 16 تیم راه یافته به مرحله نهایی مسابقات مشخص شد.

در شروع این مراسم پیام تصویری از دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا پخش شد و ویندزور جان به این نکته اشاره داشت که امسال نخستین دوره ای است که مسابقات به جای رده سنی زیر 16 سال در رده زیر 17 سال برگزار می شود.

در ادامه پس از انجام قرعه کشی، نوجوانان ایران در گروه دوم مسابقات قرار گرفتند و در مرحله گروهی باید به مصاف تیم های ملی کره جنوبی، افغانستان و قطر بروند.

گروه بندی کامل جام ملت های زیر 17سال آسیا به شرح زیر است: گروه اول: تایلند (میزبان)، یمن، مالزی، لائوس گروه دوم: کره جنوبی، ایران، افغانستان، قطر گروه سوم: تاجیکستان، استرالیا، عربستان، چین گروه چهارم: ژاپن، هند، ویتنام، ازبکستان این رقابت ها از 25 خرداد تا 11 تیرماه در بانکوک (میزبان مسابقات گروه اول، دوم، چهارم) و چونبوری (میزبان مسابقات گروه سوم) برگزار می شود و چهار تیم برتر جواز حضور در جام جهانی 2023 را کسب خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هم گروهی ایران با افغانستان در جام ملت های فوتبال زیر 17 سال آسیا

هم گروهی ایران با افغانستان در جام ملت های فوتبال زیر 17 سال آسیا