مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 ساعت 09:152023-03-30ورزشي

2 نماینده تکواندو کرمانشاه در تیم ملی بزرگسالان حضور دارند


2 نماینده تکواندو کرمانشاه در تیم ملی بزرگسالان برای نخستین مرحله رقابت های گرنداسلم به میزبانی چین حضور دارند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، نخستین مرحله رقابت های گرنداسلم در سال 2023 از امروز پنجشنبه دهم فروردین ماه به میزبانی چین در شهر ووشی با برگزاری مسابقات انتخابی آغاز می شود که تیم ملی تکواندو ایران 21 نماینده در 2 گروه بانوان و آقایان خواهد داشت.

در روز نخست این مسابقات 118 تکواندوکار در اوزان 49- و 67- کیلوگرم زنان، 68- و 80+ کیلوگرم مردان رقابت های خود را برگزار می کنند تیم کشورمان 10 نماینده در سه وزن دارد که استان کرمانشاه دارای 2 تکواندوکار در این رقابت ها است.

مسعود حجی زواره به عنوان مربی تیم ملی تکواندو بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران و آرین سلیمی به عنوان بازیکن وزن 80+ کیلوگرم به مصاف رقبای خود می رود.

آرین سلیمی و مهدی عابدینی در این گروه هر 2 با نمایندگانی از کشور چین رو به رو می شوند، سلیمی و عابدینی در صورت پیروزی در دیدار نخست باید به مصاف هم دیگر بروند که جدال تمام ایرانی جذابیت بالایی خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 نماینده تکواندو کرمانشاه در تیم ملی بزرگسالان حضور دارند

2 نماینده تکواندو کرمانشاه در تیم ملی بزرگسالان حضور دارند