مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 13:402023-03-29سياسي

پناهیان: بعضی ها بعد از انجام جنایت های بزرگ، رفتارهای اخلاقی از خود نشان می دهند


پناهیان با بیان اینکه در عصر عاشورا عمر سعد در وسط خیمه های نیم سوخته ایستاده بود و می گفت خیمه را غارت نکنید گفت: بعضی ها وقتی جنایت های بزرگی انجام می دهند، - به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجت الاسلام علیرضا پناهیان در سحرهای ماه مبارک رمضان با حضور در برنامه ماه من که به طور مستقیم از شبکه سه پخش می شود درباره تلقی های ناصواب از دین و آثار تحریف دین به گفتگو می پردازد.

در ادامه گزیده ای از هفتمین جلسه این مبحث را می خوانید:   اخلاق را در دلِ تقوا می بینیم؛ تقوا جامع اخلاق و همه خوبی ها است جلسه قبل، درباره تقوا و اخلاق صحبت کردیم و این سؤال مطرح شد که اگر اخلاق را بدون تقوا مطرح کنیم، چه اشکالی پیش می آید و ممکن است چه سوءبرداشت ها و چه سوءاستفاده هایی بشود؟ اولاً باید تأکید کنیم که ما اخلاق را به طور کامل نفی نمی کنیم بلکه اخلاق را در دلِ تقوا می بینیم چون تقوا جامع اخلاق و همه خوبی ها هست، لذا می گوییم که ما باید بیشتر به تقوا بپردازیم همان طور قرآن به تقوا پرداخته است.

الان تقوا در جامعه ما شناخته شده نیست، اگر تقوا مطابق با ادبیات قرآن و مطابق را ادبیات امیرالمؤمنین(ع) که این همه از تقوا سخن گفته اند، در جامعه ما شناخته شده باشد، آن وقت مشکلات ما بسیار کمتر از اینها خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پناهیان: بعضی ها بعد از انجام جنایت های بزرگ، رفتارهای اخلاقی از خود نشان می دهند

پناهیان: بعضی ها بعد از انجام جنایت های بزرگ، رفتارهای اخلاقی از خود نشان می دهند