مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 11:252023-03-29سياسي

اقتصاد رسمی هرمز باید ارتقا یابد


یکی از مشکلات جزیره هرمز اقتصاد غیررسمی هرمز است که موجب می شود با وجود حضور 700 هزار گردشگر، شهرداری هرمز وابسته به اعتبارات دولتی باشد.

- بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: یکی از مشکلات جزیره هرمز اقتصاد غیررسمی هرمز است که موجب می شود با وجود حضور 700 هزار گردشگر، شهرداری هرمز وابسته به اعتبارات دولتی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی دوستی در نشست بررسی پروژه های پیشران جزیره هرمز، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه جزیره هرمز، اظهار کرد: ادای دین به شهدای والامقام جزیره هرمز و مصوبات سفر رییس جمهور به جزیره هرمز مسئولیت ما را در قبال این جزیره سنگین تر کرده است و بایستی حکمرانی مطلوب را در این جزیره به نمایش بگذاریم.

وی با اشاره به طرح احیاء جزیره هرمز با حفظ هویت بومی و مذهبی، افزود: مشاور طرح کار خود را آغاز کرده اما می خواهیم هر دستگاهی نهایت هنر مدیریت خود را در جزیره هرمز به نمایش بگذارد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، بیان کرد: هر دستگاه اجرایی در حوزه کاری خود یک سری مطلوب ها دارد مثلا آموزش و پرورش می گوید مطلوب من، هوشمندسازی مدارس است از این رو می خواهیم هر دستگاهی با اختیارات کامل، مطلوب خود را در هرمز تدوین و اجرایی کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقتصاد رسمی هرمز باید ارتقا یابد

اقتصاد رسمی هرمز باید ارتقا یابد