مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 10:402023-03-29اقتصادي

تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی


2 هزار و 714 تن گوشت قرمز در خراسان رضوی از نیمه اسفند سال گذشته تاکنون تولید شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، جواد اعلمی اظهار کرد: این میزان گوشت قرمز از محل کشتار 120 هزار و 805 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های استان به دست آمده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: هزار و 600 تن از این میزان گوشت ناشی از کشتار دام سبک و بقیه گوشت دام سنگین است.

وی گفت: از مجموع کشتار انجام شده در بخش دام سبک 32 رأس به وزن 609 کیلوگرم و در دام سنگین 20 رأس به وزن سه هزار و 205 کیلوگرم به دلیل مشکلات تشخیص داده شده طی این مدت ضبط و معدوم شدند.

اعلمی افزود: همچنین در بخش کشتار طیور در مدت یاد شده پنج میلیون و چهار هزار و 582 قطعه با میزان تولید 10 میلیون و 199 هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان کشتار شده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: حدود 45 تن گوشت سفید نیز بر اساس تشخیص و دستور دامپزشک در 14 کشتارگاه طیور خراسان رضوی ضبط شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی

تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی