مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 ساعت 10:162023-03-29سياسي

تبریز، تب ریز گردشگران


خبرگزاری فارس_تبریز؛ کتایون حمیدی: داشتم عکس های خوش رنگ و لعاب سفره های هفت سین و عیددیدنی و سفرهای نوروزی با مضمون بای تبریز دوست و آشنایان در فضای مجازی را می دیدم که یکهو به یک استوری رسیدم؛ استوری یکی از همکاران خبری مان که نوشته بود: ای گردشگرانی که به تبریز آمدید، خوش آمدید ولی دقیقا قراره تو این شهر کجاها بروید و بگردید؟ به ما هم بگویید زیرا تبریز جای دیدنی خاصی ندارد .

واقعیتش این استوری چند سطری دوست خبرنگارم که شاید هم از سرِ طنز بود به رگِ غیرت من خیلی برخورد و حتی چندین بار خواستم برایش از خانه های تاریخی مان که در کل کشور نمونه هستند، از عمارت و پارک ائل گلی، از موزه های تبریز که بعد از تهران در رتبه دوم قرار گرفته، از تبریزی که بزرگ ترین بازار سرپوشیده جهان در آن قرار دارد، از ربع رشیدی که اولین دانشگاه در جهان بود، از مقبره الشعرا که 700 شاعر را در خود جای داده و از  خیلی چیزهای دیگر بنویسم! اما چیزی ننوشتم و در عوض فردای همان روز شال و کلاه کرده و در قامت یک توریست، زدم تو دِل تبریز تا بگویم از هیاهو و زیبایی های این شهر پُرقصه.

قبل از اینکه سفر خود را آغاز کنم به چند هتل آپارتمان سه تا پنج ستاره زنگ زدم تا مظنه یک اتاق برای چند شب را بپرسم؛ اتاق از شبی 500 هزار تومان تا چند میلیون تومان .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبریز، تب ریز گردشگران

تبریز، تب ریز گردشگران