مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 17:102023-03-28سياسي

رفع تصرف از 5 هزار هکتار اراضی فارس طی سال گذشته


در راستای صیانت و حفظ حقوق بیت المال در سال گذشته بیش از 5 هزار هکتار از اراضی استان از دست متصرفان خارج و به بیت المال بازگشت.

- ایسنا/فارس رییس کل دادگستری فارس گفت: در راستای صیانت و حفظ حقوق بیت المال در سال گذشته بیش از 5 هزار هکتار از اراضی استان از دست متصرفان خارج و به بیت المال بازگشت.

حجت الاسلام سیدکاظم موسوی سه شنبه 8 اسقند به خبرنگاران گفت: رفع تصرف از اراضی دولتی در سال گذشته تا آخرین روزهای اسفند ماه ادامه یافت و با اجرای احکام رفع تصرف از 2450 هکتار از اراضی حاشیه سد ملاصدرا در شهرستان اقلید آمار رفع تصرفات استان فارس به دو برابر افزایش یافت.

او با اشاره به مختومه شدن 1215 پرونده در حوزه مقابله با زمین خواری و تغییر کاربری های غیر مجاز در سال گذشته، عنوان کرد: بیش از یک هزار 800 هکتار از اراضی آزاد شده در حوزه تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی، 595 هکتار در حوزه تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و 104هکتار نیز در حوزه اراضی چهار گانه تحت حفاظت محیط زیست بوده است.

موسوی همچنین از آزاد سازی 45 هکتار از اراضی حوزه حریم و بستر رودخانه ها و سواحل تالاب های استان خبر داد و افزود: در حوزه مقابله با زمین خواری بیش از 2100 پرونده جاری در دادگستری فارس وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف از 5 هزار هکتار اراضی فارس طی سال گذشته

رفع تصرف از 5 هزار هکتار اراضی فارس طی سال گذشته