مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 12:302023-03-28بين الملل

گوش طالبان برای شنیدن خواسته های مردم کر است؛بازداشت حامی آموزش دختران در افغانستان


گروه طالبان افغانستان حاضر به شنیدن حرف مردم کشورشان نیستند و هر کسی خواسته ای به حق و عاقلانه داشته باشد نیز روانه زندان می شود.

- به گزارش جماران، سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از بازداشت یک حامی آموزش دختران در افغانستان از مقامات طالبان خواست درباره محل و علت بازداشت او توضیح دهند.

بر اساس گزار های رسیده از افغانستان روز گذشته مطیع الله ویسا، موسس و مدیر انجمن راه قلم را در کابل از سوی طالبان بازداشت شد.

هنوز علت بازداشت آقای ویسا مشخص نیست و طالبان در مورد دستگیری او تا کنون توضیحی نداده است.

ریچارد بنت، گزارش گر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر مردم افغانستان در رشته توییتی گفته که نگران گزارش ها در مورد آقای ویسا است.

او همچنین از مقامات طالبان خواسته است به حقوق قانونی او احترام بگذارند و دلیل بازداشت و محل نگهداری او را به نمایندگان قانونی و خانواده اش اطلاع بدهند.

برادر آقای ویسا با تایید خبر بازداشت او گفته است برادرش عصر دوشنبه بعد از نماز در حال خروج از مسجد دستگیر شده است.

سمیع الله ویسا به خبرگزاری فرانسه گفت: مطیع الله نمازش را تمام کرده بود و در حال خروج از مسجد بود که دو خودرو جلویش پیچیدند و جلویش را گرفتند وقتی مطیع الله از آنها کارت شناسایی خواست، او را کتک زدند و به زور بردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گوش طالبان برای شنیدن خواسته های مردم کر است؛بازداشت حامی آموزش دختران در افغانستان

گوش طالبان برای شنیدن خواسته های مردم کر است؛بازداشت حامی آموزش دختران در افغانستان