مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 11:152023-03-28سياسي

اجرای طرح «اطعام مهدوی-افطاری ساده» در استان فارس


مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس گفت: طرح «اطعام مهدوی-افطاری ساده» با هدف کمک به خانواده های ایتام و نیازمندان در استان همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

- شیراز- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس گفت: طرح اطعام مهدوی-افطاری ساده با هدف کمک به خانواده های ایتام و نیازمندان در استان همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مرتضی موصلی با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان و ضرورت توجه و دستگیری از ایتام و نیازمندان در این ماه مبارک، گفت: طرح ملی اطعام مهدوی چند سالی است در کشور با هدف تهیه و توزیع بسته های معیشتی و غذای گرم بین جامعه هدف برگزار می شود.

موصلی خاطرنشان کرد: از ابتدای ماه رمضان 52 آشپزخانه در استان جهت طبخ غذای گرم راه اندازی شدند که در همین چند روز ابتدایی ماه مبارک رمضان 19 هزار و 800 پرس غذای گرم را با ارزش 14 میلیارد و 480 میلیون ریال طبخ و توسط مراکز نیکوکاری بین نیازمندان توزیع شده است.

او ادامه داد: در مدت مذکور تعداد شش هزار و 200 بسته غذایی به ارزش 36 میلیارد و 482 میلیون ریال با کمک خیرین استان تهیه شد که به دست نیازمندان رسیده است.

مدیر کل امداد فارس افزود: طرح افطاری ساده نیز در قالب تهیه اقلام غذایی جهت افطار خانواده های نیازمند در استان همزمان با سراسر کشور اجرا می شود که در این طرح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح «اطعام مهدوی-افطاری ساده» در استان فارس

اجرای طرح «اطعام مهدوی-افطاری ساده» در استان فارس