مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 11:102023-03-28اقتصادي

ضرورت اتخاذ نگاه اقتصادی به تولید محصولات کشاورزی


باید با کوتاه کردن فاصله کاشت تا برداشت محصول، علاوه بر کاهش هزینه ها، برای کشاورزان درآمدزایی بیشتری ایجاد شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی نقدی صبح سه شنبه در جلسه شورای منابع آب کشاورزی شهرستان با اشاره به کمبود آب ذخیره شده در پشت سد سفید رود بیان کرد: برای داشتن سال زراعی خوب و تولید محصول با کیفیت نیاز است که همه دستگاه ها با تمامی امکانات خود برای مصرف بهینه آب و لایروبی آب بندان ها اقدام کنند.

فرماندار شهرستان شفت با بیان اینکه اگر لایروبی نهرها و آب بندان ها به موقع انجام نشود موجب بروز کم آبی می شود افزود: انتقال آب سد امری دشوار بوده و کاهش حجم آب مشکلات زیادی را برای کشاورزان ایجاد می کند.

وی با اشاره به ضرورت اتخاذ نگاه اقتصادی به تولید محصولات کشاورزی افزود: هدف ما در فصل زراعی جدید، افزایش امکانات و کاهش مشکلات سال گذشته بوده تا ضمن اولویت بندی امور بتوانیم به تولید محصول کشاورزی مرغوب و با امنیت غذایی بالا کمک کنیم.

نقدی بیان کرد: باید با کوتاه کردن فاصله کاشت یک محصول تا برداشت آن، علاوه بر کاهش هزینه ها، برای کشاورزان درآمدزایی بیشتری ایجاد شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت اتخاذ نگاه اقتصادی به تولید محصولات کشاورزی

ضرورت اتخاذ نگاه اقتصادی به تولید محصولات کشاورزی