مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 07:452023-03-28اجتماعي

از «دراکولا» تا «باملند»؛ بمب های ساعتی پایتخت


پایتخت دارای 33 هزار ساختمان ناایمن است که 129 مورد آنها بسیار پر خطر و خطرناک هستند و در این میان نام مراکز پر ترددی مانند ساختمان پاساژ باملند نیز به چشم می خورد.

- خبرگزاری مهر ، گروه جامعه؛ مدت زمان زیادی از حادثه تلخ ساختمان متروپل آبادان نمی گذرد حادثه ای که نمونه مشابه آن در تهران و با فرو ریختن ساختمان پلاسکو به وقوع پیوسته بود؛ حادثه هایی که همگی حاکی از یک موضوع هستند آن هم ناایمن بودن ساختمان هاست.

ایمن بودن ساختمان های کشور و پایتخت موضوعی مهم و اساسی برای شهروندان و مدیران شهری به شمار می رود، این ساختمان ها تبدیل به بمب ساعتی شده اند و هر لحظه ممکن است حادثه تلخ ساختمان پلاسکو یا متروپل را مجدداً رقم بزند.

در دسته بندی و تعریف ساختمان های ناایمن عده ای کهنسال بودن ساختمان را موضوع اصلی می دانند و عده ای دیگر ناایمن ساخته شدن ساختمان ها را علتی برای خطرناک بودن آنها می دانند در حادثه ساختمان متروپل مشاهده کردیم که که حتی با وجود آنکه ساختمان هنوز در دست ساخت و تکمیل نشده بود اما بازهم حادثه تلخی برایش رخ داد و عده ای را به کام مرگ کشاند.

تهران 33 هزار ساختمان ناایمن دارد رسیدگی به وضعیت ساختمان های ناایمن پایتخت پس از حادثه مترو پل تبدیل به یکی از مطالبات اصلی در پایتخت شد و پس از آن بود که اعلام شد در سطح شهر تهر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از «دراکولا» تا «باملند»؛ بمب های ساعتی پایتخت

از «دراکولا» تا «باملند»؛ بمب های ساعتی پایتخت