مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 فروردین 1402 ساعت 09:452023-03-27حوادث

بهره مندی 6000 مسافر از ایستگاه های سلامت جمعیت هلال احمر اصفهان


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اعلام اینکه طی 11 روز اخیر 6 هزار و 911 نفر از خدمات ایستگاه های سلامت بهره مند شدند، گفت: همچنین 4 هزار و 954 کودک نیز از فضای دوستانه کودک بهره مند شدند.

- ایسنا/اصفهان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اعلام اینکه طی 11 روز اخیر 6 هزار و 911 نفر از خدمات ایستگاه های سلامت بهره مند شدند، گفت: همچنین 4 هزار و 954 کودک نیز از فضای دوستانه کودک بهره مند شدند.

محمد نوید متقی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آمار عملکرد هلال احمر استان اصفهان از 24 اسفند ماه تا 6 فروردین، اظهار کرد: در بخش معاونت امداد و نجات در این بازه زمانی تعداد 165 مورد عملیات انجام شده است.

از این تعداد 74 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند ،133 نفر نیز نجات یافتند و 111 نفر نیز در پایگاه های هلال احمر اسکان یافتند و 9 نفر نیز رهاسازی شدند.

وی با اشاره به اینکه در معاونت جوانان نیز طی 11 روز اخیر 6 هزار و 911 نفر از خدمات ایستگاه های سلامت بهره مند شدند، افزود: حدود 2 هزار و 654 نفر نیز از خدمات اکیپ سحاب استفاده کردند.

همچنین 4 هزار و 954 کودک نیز از فضای دوستانه کودک بهره مند شدند، حدود 21 هزار و 392 نفر نیز به پست های ثابت هلال احمر اصفهان مراجعه کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره مندی 6000 مسافر از ایستگاه های سلامت جمعیت هلال احمر اصفهان

بهره مندی 6000 مسافر از ایستگاه های سلامت جمعیت هلال احمر اصفهان