مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 13:552023-03-25ورزشي

سون: با کلینزمن از این هم تهاجمی تر خواهیم شد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی کره جنوبی با هدایت یورگن کلینزمن آلمانی در دیداری دوستانه که در استادیوم فوتبال مونسو در شهر اولسان برگزار شد، - سون هیونگ مین، ستاره تیم ملی کره جنوبی، معتقد است این تیم می تواند در ادامه روز های بهتری را با یورگن کلینزمن تجربه کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو ، تیم ملی کره جنوبی با هدایت یورگن کلینزمن آلمانی در دیداری دوستانه که در استادیوم فوتبال مونسو در شهر اولسان برگزار شد، مقابل کلمبیا به تساوی 2-2 دست یافت.

سون هیونگ مین در دقایق 10 و 47 نیمه اول دو گل متوالی را برای کره به ثمر رساند و 2-0 پیش افتاد، اما در نیمه دوم گل های خامس رودریگز و سپس خورخه کاراسکال کار را به تساوی کشاند.

سون با این دو گلی که به ثمر رساند از رکورد 36 گل پارک آی چئون عبور کرد و به سومین گلزن تاریخ کره جنوبی تبدیل شد.

او همچنین رکورد شگفت انگیز دیگری را هم ثبت کرد.

رکورد سه بازی متوالی گلزنی مقابل کلمبیا؛ سون هیونگ مین تنها بازیکن کره ای است که به کشوری غیر از آسیایی در سه بازی متوالی گل زده است.

با این حال سون از این رکوردشکنی خیلی خوشحال به نظر نمی رسید، چون کره نتوانست کلمبیا را شکست دهد.

او در این باره گفت: من برای پیروزی تیم نسبت به گل های فردی ارزش بیشتری قائل هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سون: با کلینزمن از این هم تهاجمی تر خواهیم شد

سون: با کلینزمن از این هم تهاجمی تر خواهیم شد