مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 فروردین 1402 ساعت 12:452023-03-25بين الملل

سیاستمدار عراقی: آمریکا عامل افزایش ابتلا به سرطان در عراق است


یکی از سیاستمداران عراقی به سخنان مقام نظامی روس مبنی بر استفاده آمریکا از اورانیوم ضعیف شده در عراق واکنش نشان داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، جمال حسن یکی از رهبران احزاب چارچوب هماهنگی در واکنش به سخنان یکی از مقامات نظامی روسیه مبنی بر استفاده آمریکا از اورانیوم ضعیف شده در عراق گفت: باید از این گزارشات به عنوان دلایل و شواهد محکومیت جنایات آمریکا در عراق استفاده کرد.

وی ادامه داد: اورانیوم ضعیف شده یکی از سلاح های کشنده ای است که آثار فاجعه بار آن هنوز در عراق و در محیط زیست این کشور در کنار افزایش نرخ ابتلاء به سرطان میان شهروندان عراقی دیده می شود.

حسن اضافه کرد: آماری که وزارت دفاع روسیه ارائه داده است فاجعه بار بوده و دولت مردان باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

هر روز بُعد جدیدی از جنایات آمریکا در عراق نمایان می شود.

واشنگتن عامل شدت گرفتن بیماری های سرطانی در این کشور به شمار می رود.

روز گذشته، ژنرال ایگور کریلوف ، فرمانده نیروهای حفاظت رادیولوژی، شیمیایی و بیولوژیکی ارتش روسیه در واکنش به قصد انگلیس برای ارسال مهمات حاوی اورانیوم ضعیف شده به اوکراین، گفت که آمریکا در عراق 300 تن اورانیوم ضعیف شده استفاده کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاستمدار عراقی: آمریکا عامل افزایش ابتلا به سرطان در عراق است

سیاستمدار عراقی: آمریکا عامل افزایش ابتلا به سرطان در عراق است