مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 فروردین 1402 ساعت 10:212023-03-23اقتصادي

خبر خوش رییس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان


رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: تلاش می کنیم هم اثرگذاری وام ها و هم تعداد افرادی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده می کنند را در سال جدید افزایش دهیم.

- مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: تلاش می کنیم هم اثرگذاری وام ها و هم تعداد افرادی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده می کنند را در سال جدید افزایش دهیم.

وی افزود: ان شاءالله در تابستان سال آینده تصمیم گیری هایی خواهیم داشت تا دانشجویان نسبت به امسال با خیال راحت تر بتوانند از تسهیلات صندوق رفاه استفاده کنند و ادامه تحصیل دهند.

  رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم یادآور شد: در حال حاضر بودجه سال 1402 به صورت لایحه است و قانونی نشده، به محض اینکه لایحه به قانون تبدیل شود جزییات را اعلام خواهیم کرد.

  پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خبر خوش رییس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان

خبر خوش رییس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان