مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 فروردین 1402 ساعت 18:502023-03-22سياسي

جریان تبلیغ کشور نیازمند پیوست رسانه ای در جنگ چندوجهی دشمنان است


مدیرکل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات کشور گفت: جریان تبلیغ کشور نیازمند پیوست رسانه ای در جنگ چندوجهی دشمنان است.

- به گزارش مطرح می شود توجه به محاصره تبلیغاتی دشمنان در جنگ رسانه ای است.

وی افزود: محاصره تبلیغاتی به معنای آن است که دشمن چنان فضایی را ایجاد کند که نتوانید اقدامات و حقایق را بیان و مطرح کنید.

مدیرکل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات کشور تصریح کرد: ملت ایران در دهه 60 تهاجم نظامی را تجربه کرد و در سال های بعد رهبری نسبت به تهاجم فرهنگی، امنیتی و نفوذ، اقتصادی هشدار دادند و یک دهه شعارهای محوری سال شعار اقتصادی بود و امروز نیازمند آن هستیم که با جدیت و عمل فرامین رهبری را اجرا کنیم.

جنتی بیان کرد: در سال 1400 و در حکم ریاست جمهوری آیت الله رییسی نیز رهبر انقلاب نسبت به تهاجم تبلیغاتی دشمنان تاکید کردند و امروز نیازمند آن هستیم که فعالیت تبلیغی و اجتماعی روحانیون از پیوست رسانه ای برخوردار باشد.

وی ادامه داد: فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و حضور در مدارس و ارتباطات با نوجوانان به سهم خود ارزشمند است اما نباید از شکست فضای رسانه ای و تبلیغاتی دشمنان بر اساس منویات رهبر انقلاب غافل شویم.

مدیرکل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات کشور گفت: در ناآرامی های ماه های گذشته عده محدودی در خیابان ها حضور داشتند اما رسانه دشمن چنان الق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جریان تبلیغ کشور نیازمند پیوست رسانه ای در جنگ چندوجهی دشمنان است

جریان تبلیغ کشور نیازمند پیوست رسانه ای در جنگ چندوجهی دشمنان است