مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 فروردین 1402 ساعت 17:102023-03-22اقتصادي

37 درصد مسافران ورودی بیش از یک روز در خراسان رضوی ماندگاری داشته اند


مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی گفت: بیش از 37 درصد خودروهایی که از خارج از استان وارد خراسان رضوی شده اند بیش از یک روز در استان ماندگاری داشته اند.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی گفت: بیش از 37 درصد خودروهایی که از خارج از استان وارد خراسان رضوی شده اند بیش از یک روز در استان ماندگاری داشته اند.

علیرضا شهامت در جلسه ستاد خدمات سفر که در پایانه مسافربری امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، با اشاره به سهم 85 درصدی سفرهای خودروهای شخصی و حمل ونقل عمومی اظهار کرد: اوج ورود زائران به مشهد در روز 29 اسفند و اوج خروج زائران تا روز گذشته مربوط به 26 اسفند بوده است، البته با توجه به آغاز ماه رمضان از فردا و آغاز پیک بازگشت زائران احتمالا اوج پیک بازگشت زائران امروز باشد.

وی تصریح کرد: 70 درصد تردد خودروهای شخصی در استان از خراسان رضوی و 30 درصد از سایر استان های کشور بوده اند که استان های تهران، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و اصفهان در جایگاه های نخست پلاک های ورودی به خراسان رضوی بوده اند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی گفت: استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، تهران، اصفهان و مازندران نیز بیشترین میزان ورود مسافر به مشهد را داشته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

37 درصد مسافران ورودی بیش از یک روز در خراسان رضوی ماندگاری داشته اند

37 درصد مسافران ورودی بیش از یک روز در خراسان رضوی ماندگاری داشته اند