مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 فروردین 1402 ساعت 12:202023-03-22سياسي

قانونگذاری جدید برزیل برای محتوای درآمدزا در پلتفرمها


ژائو برانت، وزیر سیاست های دیجیتال برزیل، روز جمعه گفت دولت این کشور در حال مطالعه برای وضع قانون در مورد پلتفرم های اینترنتی است که با انتشار انواع محتوا مانند تبلیغات درآمد کسب می کنند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ایده این است که رگولاتوری برزیل می خواهد این پلتفرم ها و نه مصرف کنندگان را در قبال محتوایی که با کسب درآمد ارائه می دهند، مسئول بداند.

هدف دیگر جلوگیری از استفاده از شبکه ها و سایت های مذکور برای انتشار و ترویج جنایات و محتوای غیرقانونی است.

اهمیت این امر به ویژه پس از شورش های حامیان ژاییر بولسونارو رییس جمهور راست افراطی سابق در برازیلیا در ژانویه، که به دلیل نشر اطلاعات نادرست در مورد انتخابات راست جمهوری رخ داد، افزایش یافت.

برانت گفت که دولت رییس جمهور لوییز ایناسیو لولا داسیلوا همچنین قصد دارد شرکت ها را مسئول متوقف کردن نشر اطلاعات نادرست، سخنان مشوق نفرت و سایر جنایات در شبکه های اجتماعی وابسته به خود کند.

او در مصاحبه ای گفت: پلتفرم ها به صورت جداگانه مسئول محتوا نیستند، بلکه در مورد اینکه چقدر در حفاظت از محیط دیجیتالی تلاش می کنند، مسئول هستند.

برانت جزییاتی را ارائه نکرد که این نهاد نظارتی چگونه خواهد بود، اما گفت که دولت می خواهد از انتشار اطلاعات نادرست توسط پلتفرم ها جلوگیری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قانونگذاری جدید برزیل برای محتوای درآمدزا در پلتفرمها

قانونگذاری جدید برزیل برای محتوای درآمدزا در پلتفرمها