مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 فروردین 1402 ساعت 15:052023-03-21اجتماعي

روکش 38 کیلومتر از راه های ملایر در پویش طرح سلامت نوروز


رییس اداره رهداری حمل و نقل جاده ای ملایر به اجرای 38 کیلومتر روکش راه ها، 150 کیلومتر خط کشی و اصطلاح و ایمن سازی و آشکارسازی اشاره کرد و گفت: با شروع طرح استقبال از بهار اقدامات مستمر و جهادی برای تردد روان و ایمن مسافران نوروزی، - ایسنا/همدان رییس اداره رهداری حمل و نقل جاده ای ملایر به اجرای 38 کیلومتر روکش راه ها، 150 کیلومتر خط کشی و اصطلاح و ایمن سازی و آشکارسازی اشاره کرد و گفت: با شروع طرح استقبال از بهار اقدامات مستمر و جهادی برای تردد روان و ایمن مسافران نوروزی، انجام گرفته و همچنان این اقدامات در حال اجراست.

هاشم اسکندریان در گفت وگو با ایسنا؛ افزود: امسال پویش طرح سلامت نوروز 1402 در دو ایستگاه مجتمع سپنتا و راهدارخانه زاغه با همکاری فرمانداری ملایر و دستگاه های خدمات رسان شامل راهداری، پلیس راه، اورژانس، میراث فرهنگی، هلال احمر اجرا شد.

وی با اشاره به جلسات و بازدیدهای مشترک با فرماندهی پلیس راه استان و شهرستان و شناسایی نقاط دارای تصادف شهرستان، گفت: از ابتدای طرح نوروزی با اقدامات جهادی و شبانه روزی راهداری ملایر جداسازی گردنه زاغه به طول سه کیلومتر با نصب نیوجرسی و آشکارسازی و هدایت ترافیک در گردنه مذکور با سه لاین خط کشی به طول 18 کیلومتر با نصب بیش از 200 عدد انواع علائم به پایان رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روکش 38 کیلومتر از راه های ملایر در پویش طرح سلامت نوروز

روکش 38 کیلومتر از راه های ملایر در پویش طرح سلامت نوروز