مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 فروردین 1402 ساعت 10:302023-03-21اقتصادي

تکمیل کریدورها، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان برای حداکثر سازی کمک به تولید


وزیر راه و شهرسازی با تبریک سال 1402 به ملت بزرگ ایران، برای حداکثر سازی کمک به تولید ضمن اشاره به برداشتن موانع از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران به تکمیل کریدورهای حمل ونقل، - وزیر راه و شهرسازی با تبریک سال 1402 به ملت بزرگ ایران، برای حداکثر سازی کمک به تولید ضمن اشاره به برداشتن موانع از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران به تکمیل کریدورهای حمل ونقل، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان در سال جدید اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در پیامی به مناسبت سال جدید به برنامه ها و راهبردهای این وزارتخانه و برداشتن موانع از سر راه مردم ، تقویت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای نقش آفرینی و ایجاد انسجام و هماهنگی پرداخت.

متن کامل پیام وزیر راه وشهرسازی به شرح ذیل است: یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ سال جدید را که رهبرفرزانه انقلاب ؛ سال مهار تورم و رشد تولید، نامیدند به ملت بزرگ ایران تبریک عرض می نمایم.

از اواخر سال 1401 که توفیق خدمت در وزارت راه و شهرسازی نصیب گردید ، تلاش شد با مشارکت و تکیه بر خرد جمعی ، مسیر دستیابی این وزارتخانه ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل کریدورها، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان برای حداکثر سازی کمک به تولید

تکمیل کریدورها، توسعه اقتصاد دریامحور و نوسازی ناوگان برای حداکثر سازی کمک به تولید