مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اسفند 1401 ساعت 22:502023-03-13اقتصادي

نظارت بر بازار اردبیل در ایام عید تشدید می شود

نظارت بر بازار اردبیل در ایام عید تشدید می شود

نظارت بر بازار اردبیل در ایام عید به لحاظ کنترل قیمت کالاها تشدید می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سیدمحمد اعتماداعجازی شامگاه دوشنبه در جلسه تنظیم بازار اردبیل اظهار کرد: با تشدید نظارت بر واحدهای صنفی اقدام اساسی در جلوگیری از گرانی کالاها و تورم صورت می گیرد و در صورت هر گونه تخلف با متخلفان و گران فروشان توسط دستگاه های ذی ربط برخورد قانونی می شود.

وی از توزیع 220 تن پرتغال و 130 تن سیب قرمز در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: غرفه های مختلف برای توزیع میوه ها در شهرستان اردبیل پیش بینی شده که با قیمت مصوب به مردم عرضه می شود.

فرماندار شهرستان اردبیل بیان کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان در روزهای آخر سال در اردبیل توزیع 78 تن برنج، 702 تن شکر و 308 تن گوشت قرمز و 333 تن مرغ منجمد و 73 تن روغن مایع و 343 تن قند نیز آغاز شده است و ادامه دارد.

اعتماد اعجازی به توزیع اقلام مورد نیاز مردم در آستانه شب عید اشاره کرد و خاطرنشان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و تعزیرات مکلف هستند واحدهای صنفی را ملزم به اتیکت گذاری قیمت اجناس نمایند تا نرخ روز کالاها برای مردم مشخص باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظارت بر بازار اردبیل در ایام عید تشدید می شود

نظارت بر بازار اردبیل در ایام عید تشدید می شود