مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اسفند 1401 ساعت 15:502023-03-09اقتصادي

تغییرات اقلیمی در ایران اثرات منفی بیشتری نسبت به جهان می گذارد

تغییرات اقلیمی در ایران اثرات منفی بیشتری نسبت به جهان می گذارد

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی گفت: تغییرات اقلیمی اثراث منفی در جهان دارد اما برای ایران که در اقلیم خشک و نیمه خشک قرار دارد اثرات منفی بیشتری به همراه خواهد داشت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، نقی شعبانیان ظهر پنج شنبه در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در خراسان شمالی، اظهار کرد: اینک 14 میلیون و 500 هزار هکتار جنگل در سطح کشور وجود دارد که شامل 8.

7 درصد عرصه کشور خواهد می شود.

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد: بر اساس آخرین آمارها در حوزه جنگل ها نسبت به دنیا در وضعیت مناسبی قرار نداریم و جزو کشورهای کم جنگل هستیم.

وی با اشاره به افزایش تخریب جنگل ها در کشور، خاطرنشان کرد: متأسفانه تخریب جنگل ها در سطح کشور افزایش یافته به گونه ای که این امر موجب گسترش ریزگردها و غبارها تا حاشیه دریای خزر نیز شده است.

شعبانیان گفت: جنگل های هیرکانی بیشترین تنوع ژنتیکی دنیا را دارد و در این میان جنگل های ایرانی از نظر تنوع ژنتیکی جزو جنگل های بی نظیر در دنیا است.

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بیان کرد: در پویش درخت کاری دنیا برخی از کشورها همچون عربستان با کاشت 50 میلیارد اصله درخت و ترکیه با چهار میلیارد و 500 هزار اصله، کاشت درختان زیادی را تعهد داده اند تا با این اقدام بتوانند تغییر اقلیم ایØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییرات اقلیمی در ایران اثرات منفی بیشتری نسبت به جهان می گذارد

تغییرات اقلیمی در ایران اثرات منفی بیشتری نسبت به جهان می گذارد