مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اسفند 1401 ساعت 14:002023-03-02اقتصادي

فرسایش خاک، کمبود آب و اعداد تخمینی قطعات یک پازل ناهمگون


بخش کشاورزی با چالش های بنیادینی رو به روست که زمینه غیربهره ور بودن آن را در کلان موضوع فراهم کرده است؛ از گسترش بیابان ها تا محصولاتی که هیچ آماری از میزان و نحوه تولید آن ها موجود نیست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سه شنبه نهم اسفند نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی برگزار شد.

وزیر جهاد کشاورزی در این کنگره با بیان اینکه آمار دقیقی از فعالیت های کشاورزی به ویژه در بخش تولید و زمین های زیر کشت وجود ندارد، گفت: وزارتخانه همچون موجود نابیناست چون نمی توان بدون اطلاعات درست برای مدیریت بازار برنامه ریزی دقیقی داشت.

5 اولویت وزارت جهاد کشاورزی سیدجواد ساداتی نژاد گفت: داده ها و اطلاعات موجود، تخمینی و برآوردی است از همین رو هر سال با کمبود و پیش بود تولید در محصولات کشاورزی رو به رو هستیم.

به عنوان مثال بر اساس اطلاعات اعلامی از سوی نهادهای متولی استانی به وزارت جهاد کشاورزی، گفته می شود دو میلیون رأس دام مازاد در کشور وجود دارد؛ مجوز صادرات داده می شود اما دو ماه بعد با کمبود گوشت در بازار مواجه می شویم.

در بخش طیور و محصولات کشاورزی هم همین وضعیت حکمفرماست.

یا پس از کشت و برداشت اعلام می شود فلان هکتار زمین زیرکشت گوجه فرنگی است که در آمار ارسالی به وزارت جهاد کشاورزی نیامده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرسایش خاک، کمبود آب و اعداد تخمینی قطعات یک پازل ناهمگون

فرسایش خاک، کمبود آب و اعداد تخمینی قطعات یک پازل ناهمگون