مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اسفند 1401 ساعت 17:092023-02-28اجتماعي

پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیل و خشکسالی تسریع شود


مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز بر پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیل و خشکسالی استان تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، منوچهر غفاری، سرپرست مدیریت بحران استانداری البرز، در جلسه کارگروه پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیل و خشکسالی استان اظهار داشت: پرداخت جبران خسارت ناشی از خشکسالی در بخش کشاورزی و دامی و همچنین پرداخت مطالبات آسیب دیدگان ناشی از سیلاب اخیر محور این جلسه است در این راستا تلاش این کارگروه ریل گذاری صحیح برای پرداخت تسهیلات است که امید می رود بیش از پیش مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد.

وی گفت: برای مدیریت بحران استانداری عدم پرداخت تسهیلات و تعلل در تامین اعتبار که دولت مصوب کرده و بایستی در اختیار آسیب دیدگان قرار گیرد، قابل قبول نیست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز خاطر نشان کرد: 330 میلیارد ریال برای استان البرز در نظر گرفته شده که بایستی 5 بانک عامل در اسرع وقت موضوع را پیگیری و روند پرداخت تسریع شود.

گفتنی است؛ بخش اعظم زمان کارگروه پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیلاب تخصیص یافت که معاون سازمان جهاد کشاورزی، مشکلات و موانع موجود را بصورت شفاف جهت حل مردم خسارت دیده عنوان و نمایندگان بانک های عامل نیز موارد و مشکلات را در این خصوص طرح کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیل و خشکسالی تسریع شود

پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان سیل و خشکسالی تسریع شود