مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اسفند 1401 ساعت 13:302023-02-28ورزشي

رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان در ارومیه آغاز شد

رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان در ارومیه آغاز شد

دومین دوره رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان صبح امروز سه شنبه با دیدار تیم های چین تایپه و اوگاندا به صورت رسمی آغاز شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، در نخستین دیدار دومین دوره رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان که در سالن 6 هزار نفری غدیر ارومیه برگزار می شود، تیم چین تایپه موفق شد با نتیجه 42 بر 40 توانست بر اوگاندا پیروز شود.

این 2 تیم هم گروهی ایران در گروه A مسابقات کبدی قهرمانی جوانان جهان هستند، در دیگر دیدارهای صبح امروز، تیم های کنیا و عراق با هم مسابقه خواهند داد و ایم های بنگلادش و تایلند رو در روی هم قرار خواهند گرفت.

عصر امروز هم پیش از برگزاری آیین افتتاحیه، پاکستان با نپال دیدار خواهد کرد و پس از این مراسم هم ایران به مصاف چین تایپه می رود.

دومین دوره رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان تا سیزدهم اسفندماه جاری برگزار می شود.

ایران، چین تایپه و اوگاندا در گروه A، کنیا، عراق و فلسطین در گروه B، بنگلادش، تایلند و هند در گروه C و پاکستان، نپال و گرجستان در گروه D این مسابقات هم گروه هستند که با هم رقابت خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان در ارومیه آغاز شد

رقابت های کبدی قهرمانی جوانان جهان در ارومیه آغاز شد