مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اسفند 1401 ساعت 10:502023-02-28اجتماعي

آغاز مسافرگیری خط دو مترو شیراز از فردا

آغاز مسافرگیری خط دو مترو شیراز از فردا

خط دو قطار شهری شیراز از روز چهارشنبه 10 اسفند ماه اقدام به مسافرگیری خواهد کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، معاون بهره برداری مترو شیراز با بیان اینکه مرحله نخست خط دو مترو شیراز 19 بهمن با حضور وزیر کشور افتتاح شد، گفت: در این مدت مسافر گیری این خط انجام نشد تا آزمایش های نهایی مرسوم و بیمه حمل و نقلی انجام شود.

گلزار تهرانی افزود: با تلاش های صورت گرفته آزمایش ها در کمتر از یکماه انجام شده و مسافر گیری از 10 اسفند ماه از ساعت 9 صبح تا 12 به مدت سه ساعت در روز انجام می شود.

خط 2 مترو کلانشهر شیراز به طول 8 کیلومتر از میدان شکوفه در میانرود (شهرک بهارستان) در جنوب این شهر آغاز شده و پس از طی کردن میدان قهرمانان و تقاطع کمربندی و بلوار عدالت، عادل آباد، بزرگراه رحمت، تقاطع غیر همسطح امیرکبیر، میدان بسیج (فرودگاه)، چهارراه گمرک و پانزده خرداد (پارامونت) به میدان امام حسین (ع) (ستاد) می رسد.

برای اجرای این مرحله مترو بیش از ده هزار میلیارد تومان هزینه شده است و اجرای عملیات عمرانی آن از هفت سال پیش آغاز شده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز مسافرگیری خط دو مترو شیراز از فردا

آغاز مسافرگیری خط دو مترو شیراز از فردا