مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اسفند 1401 ساعت 08:102023-02-28اقتصادي

«جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی» منتشر شد


کتاب «جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی: از حدیث مسائل زبانی» نوشته خلیل پروینی و حسین افسردیر توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر و راهی بازار نشر شد.

- کتاب جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی: از حدیث مسائل زبانی نوشته خلیل پروینی و حسین افسردیر توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، کتاب جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی: از حدیث مسائل زبانی نوشته خلیل پروینی و حسین افسردیر با شمارگان 100 نسخه، 300 صفحه و بهای 130 هزار تومان توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این کتاب این کتاب آذرماه امسال در سومین جشنواره کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم رتبه سوم را از آن خود کرد.

مباحث کتاب حاضر در چهار بخش سامان یافته است: بخش نخست (جستارهای اول و دوم) به مباحث نظری درباره زبان عربی و فن اِعراب، فن ترجمه و ارتباط متقابل آن دو اختصاص دارد، بخش دوم (جستارهای سوم، چهارم، پنجم) به آسیب شناسی ترجمه های متونی از سوره های آل عمران، ق و واقعه می پردازد و بخش سوم (جستارهای ششم، هفتم، هشتم و نهم) آسیب شناسی ترجمە چهار مبحث از مباحث مهم و تأثیرگذار نحوی یعنی مبحث حال، تعجب، مفعول مطلق و تمییز را پی می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی» منتشر شد

«جستارهایی در آسیب شناسی ترجمه قرآن کریم و متون اسلامی» منتشر شد