مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اسفند 1401 ساعت 09:552023-02-23اجتماعي

اجرای طرح زوج و فرد در شهر کرمانشاه برای کنترل ترافیک شهری


رییس پلیس راهور استان کرمانشاه از اجرای طرح زوج و فرد در شهر کرمانشاه برای کنترل ترافیک شهری خبر داد.

- سرهنگ محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح های زوج و فرد در کرمانشاه، اظهار کرد: این طرح از نیمه دوم سال یعنی از ابتدای مهرماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: محدودیت های اجرای طرح زوج و فرد از تقاطع خیابان جلیلی به سمت خیابان لشکر، از تقاطع کارگر به سمت میدان رفعتیه و از میدان آزادی تا میدان آیت الله کاشانی و خیابان شورا است.

رییس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به مبالغ جریمه تعیین شده در صورت عدم رعایت محدوده های طرح زوج و فرد، تصریح کرد: مبلغ اعمال قانون 105 هزار تومان است و در صورت عدم رعایت در طول مسیر در چند مرحله اعمال قانون برای راننده خودرو لحاظ شود.

حیدری خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی به پایان سال و افزایش تردد در خیابان های اصلی شهر نطارت ها و اجرای طرح ها تشدید بیشتری پیدا خواهد کرد و با متخلفین برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به چند توصیه به رانندگان، بیان کرد: بر اساس افزایش ترددها در آستانه عید نوروز به ویژه در زمینه افزایش تردد عابران پیاده، به تمامی رانندگان توصیه می شود به طرح های زوج و فرد و محدودیت های ایجاد شده توجه ویژه داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح زوج و فرد در شهر کرمانشاه برای کنترل ترافیک شهری

اجرای طرح زوج و فرد در شهر کرمانشاه برای کنترل ترافیک شهری