مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اسفند 1401 ساعت 11:252023-02-22دانش

دانشجویان نخبه در دوره لیسانس حق الزحمه دریافت می کنند

دانشجویان نخبه در دوره لیسانس حق الزحمه دریافت می کنند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علم و صنعت، محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز هیأت های امنا و هیأت های ممیزه وزارت عتف در مراسم تقدیر سالانه از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه علم و صنعت گفت: - قائم مقام وزیر علوم گفت: با بنیاد ملی نخبگان قرارداد منعقد شده که به دانشجوی نخبه در دوره لیسانس، حق الزحمه پرداخت شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علم و صنعت، محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز هیأت های امنا و هیأت های ممیزه وزارت عتف در مراسم تقدیر سالانه از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه علم و صنعت گفت: هر کس در دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوست بالقوه یا بالفعل، نخبه است.

عالم واقعی، موحد است مگرآنکه غافل باشد.

ممتازان، موثرترین افراد در پیشرفت کشور هستند و توجه به استعداد های درخشان، وظیفه هر مسئول در هر مجموعه ای است.

رییس مرکز هیأت های امنا و هیأت های ممیزه وزارت عتف ادامه داد: آیین نامه استادمحوری به زودی در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد؛ همچنین در مجلس به دنبال طرحی هستیم که گرنت پژوهانه را برای دانشجویان ی به تصویب برسانیم و تامین بودجه کنیم؛ علاوه بر این با بنیاد ملی نخبگان قرارداد منعقد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان نخبه در دوره لیسانس حق الزحمه دریافت می کنند

دانشجویان نخبه در دوره لیسانس حق الزحمه دریافت می کنند