مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اسفند 1401 ساعت 08:202023-02-22سياسي

پرداخت تسهیلات برای فعالان حوزه فرش/ جهادگران با کمترین امکانات بهترین عملکرد را دارند


در حوزه مشاغل خانگی مذاکراتی با آستان قدس رضوی انجام شده است تا برای بانوانی که در حوزه فرش بافی فعالیت می کنند، تسهیلات با باز پرداخت کم پرداخت شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، محسن افشارچی، استاندار زنجان در نشست تخصصی مجمع جهادگران استان، ضمن تبریک حول ماه مبارک شعبان، با بیان اینکه در مسیر حرکت انقلاب باور داریم که داشتن یک صبر در این مسیر از خود باوری سخت تر است، اظهار داشت: در حال حاضر نظام سلطه از طرق مختلف، نظام جمهوری اسلامی را تحت فشار گذاشته است به طوری در زمان جنگ این چنین نظام تحت فشار نبوده است.

استاندار زنجان اضافه کرد: بنابراین در مقابل این حجم از فشار ها باید صبر فعال داشته باشیم، یعنی درک کنیم و نسبت به باور قلبی که داریم باید صبر پیشه کنیم.

استاندار زنجان در ادامه با بیان اینکه باید تلاش هایمان را بیشتر مضاعف کنیم، تصریح کرد: گروه های جهادی حلقه های میانی رابط بین حاکمیت و مردم هستند که باور کاملی به حاکمیت و حرکت انقلابی دارند، این در حالی است که این فعالان یک شاخصه مهمی هم دارند آن هم این است که با کمترین امکانات بهترین عملکرد را دارند.

افشارچی با اشاره به اینکه از گروه های جهادی فعال انتظار می رود وقت و انرژی خود را در امتداد چیزی که وجود دارد صرف کنند، در غیر این صورت اگر تکثری صورت بگیرد به ص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت تسهیلات برای فعالان حوزه فرش/ جهادگران با کمترین امکانات بهترین عملکرد را دارند

پرداخت تسهیلات برای فعالان حوزه فرش/ جهادگران با کمترین امکانات بهترین عملکرد را دارند