مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اسفند 1401 ساعت 20:252023-02-20سياسي

اختیار استان ها در مولدسازی اموال دولت بیشتر شود


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن افشارچی استاندار زنجان در جلسه پیگیری و تعیین تکلیف باغ موزه دفاع مقدس استان زنجان با تاکید بر لزوم پیگیری و تعیین تکلیف این پروژه که بیش از 10 سال پیش طرح آن ارائه شده است، - افشارچی گفت: اگر در موضوع مولدسازی اموال دولت، اختیارات بیشتری به استان بدهند و تکلیف روشن تر شود، قطعاً می توانیم اقدامات بسیار خوبی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام و اجرانشده، انجام دهیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن افشارچی استاندار زنجان در جلسه پیگیری و تعیین تکلیف باغ موزه دفاع مقدس استان زنجان با تاکید بر لزوم پیگیری و تعیین تکلیف این پروژه که بیش از 10 سال پیش طرح آن ارائه شده است، اظهار داشت: از محل اعتبارات حاصل از مولد سازی ها می توان برای احداث این باغ موزه هزینه کرد.

استاندار زنجان گفت: در خصوص مولدسازی ها باید تصمیماتی گرفته شود که تا یک سال آینده، پیشرفت های محسوسی در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام و نیز پروژه های بر زمین مانده، داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر در خصوص مولدسازی ها اختیارات بیشتری به استان بدهند و تکلیف در این خصوص روشن تر شود، قطعاً می توانیم اقدامات بسیار خوبی در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام و اجرانشده، انجام دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختیار استان ها در مولدسازی اموال دولت بیشتر شود

اختیار استان ها در مولدسازی اموال دولت بیشتر شود