مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 بهمن 1401 ساعت 20:502023-02-19سياسي

باید برای زلزله در استان تهران برنامه مشخص داشته باشیم


باید برای زمانی که زلزله کوچک است، یک برنامه و زمانی که زلزله ای شبیه زلزله ترکیه رخ می دهد باید برنامه دیگری داشته باشیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا فخاری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان تهران که با حضور ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران و سایر دستگاه های عضو ستاد برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور با شکوه مردم در راهپیمایی ایام الله دهه فجر و تبریک عید سعید مبعث اظهار داشت: زلزله یک پدیده الهی است و عملکرد در این حوزه بستگی به نگاه ما به این پدیده دارد.

وی با بیان اینکه استان تهران به لحاظ جغرافیایی آبستن برخی حوادث است، گفت: باید برای شرایط سخت آماده باشیم و فقط با ممارست و استمرار تمرین و آمادگی می توانیم از موضوعات و بحران ها گذر کنیم.

استاندار تهران با تاکید بر شناسایی شاخص های بحران افزود: باید بدانیم که زلزله به تنهایی بحران است، لذا ضرورت دارد که در زمان بحران تجربیات به درستی به کارگیری شوند.

فخاری در ادامه با اشاره به اینکه در زمان بحران ها و مشخصاً زلزله، حجم، اندازه و میزان موضوع بحران مشخص نیست، بیان کرد: زمانی که زلزله کوچک است، یک برنامه و زمانی که زلزله ای شبیه زلزله ترکیه رخ می دهد باید برنامه دیگر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید برای زلزله در استان تهران برنامه مشخص داشته باشیم

باید برای زلزله در استان تهران برنامه مشخص داشته باشیم