مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 بهمن 1401 ساعت 09:202023-02-13سياسي

استان بوشهر از نظر امنیت فرهنگی در سطح اول کشور قرار دارد


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: ثمرات وجود حوزه های علمیه در بوشهر باعث شده تا این استان به لحاظ امنیت فرهنگی در سطح اول کشور قرار بگیرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح دوشنبه در دیدار با مدیر منطقه 3 حوزه های علمیه اظهار داشت: در استان بوشهر برای حوزه علمیه افق بلندی برنامه ریزی شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اتفاقات حوزه در بخش بین الملل و کشورهای حاشیه خلیج فارس است اضافه کرد: برنامه ریزی خوبی در حوزه علمیه استان بوشهر برای دستیابی به اهداف مد نظر صورت گرفته است.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر مهد عالمان بزرگی در طول تاریخ بوده است اظهار داشت: علما ریشه اصلی این استان هستند و بزرگانی همچون آیت الله بلادی بوشهری (ره) یکی از علمای بزرگ این دیار است لذا تاریخ علما و روحانیت بوشهر لازم است احیا شود و معرفی شود.

آیت الله صفایی بوشهری، استان بوشهر را استانی حوزوی عنوان کرد و گفت: در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری فعالیت های خوبی در حوزه علمیه صورت گرفته که برای نمونه می توان به ساخت 183 هزار متر بنای حوزوی در این استان اشاره کرد.

وی تعداد مدارس علمیه خواهران و برادران استان را 17 مدرسه اعلام کرد و افزود: از این تعداد 9 مدرسه مربوط به حوزه علمیه خواهران و هشت مدرسه مربو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان بوشهر از نظر امنیت فرهنگی در سطح اول کشور قرار دارد

استان بوشهر از نظر امنیت فرهنگی در سطح اول کشور قرار دارد