مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 بهمن 1401 ساعت 10:062023-02-11سياسي

گذری به راهپیمایی 22 بهمن 1357/ شاهدان مازندرانی از حال و هوای آن روز می گویند


زری طاهری پرکوهی 22 بهمن 1357 روزی بود که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید، امروز چهل و چهار سال از آن زمان می گذرد، امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب پس از سال ها مبارزه و گذرندان سختی ها، تهدیدات و دوران تبعید سرانجام به خواسته درونی و مقدس خود رسید.

قطعا برای دهه هشتادی ها و نسل جدید وصف حال و هوای مردم در روزهای پایانی حکومت رژیم پهلوی و پیروزی انقلاب جالب باشد، روزهایی که همه در کنار هم ایستادند پیر و جوان، زن و مرد فارغ از اینکه واقعیت تلخ تر از زهر است، مردمی که به دنبال کوچکترین کورسوی امید بودند، همانانی که نه تنها 22 بهمن 57 بلکه تا پیش از آن هر روز را در کف خیابان ها می گذراندند.

  در آن زمان فتنه های زیادی رقم می خورد، این جمله توسط یک فعال فرهنگی و مدرس دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار فارس در یوم الله 22 بهمن مطرح شد؛ برایم جالب است؛ امام راحل در مسیری که تعریف کرده بود از هیچ چیزی نترسید، امروز بیداری اسلامی در منطقه مدیون شجاعت و تلاش ها و تفکر امام خمینی (ره) بود .

ایشان فرمودند در شب پیش از 22 بهمن به سراغ کسانی بروید که در پاسی از شب الله اکبر می گویند.

*روحانیون در مبارزات جلودار بودند همچنین عبدالهاشم یعقوبی گلوردی حقوقدان و نویسنده با اشاره به احساسات مردم نسبت به رژیم پهلوی، از حال و هوای منتهی به 22 بهمن 57 در شه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گذری به راهپیمایی 22 بهمن 1357/ شاهدان مازندرانی از حال و هوای آن روز می گویند

گذری به راهپیمایی 22 بهمن 1357/ شاهدان مازندرانی از حال و هوای آن روز می گویند