مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 بهمن 1401 ساعت 15:452023-02-09اقتصادي

عدم تاثیر خشکسالی ها بر تولید میزان گوشت قرمز از سوی عشایر


با وجود وقوع خشکسالی های شدید میزان تولید گوشت قرمز از سوی عشایر کاهش نیافته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، عباس پاپی زاده اظهار کرد: هر سال با تغییرات اقلیمی و خشکسالی هایی که اتفاق می افتد با ضرر و زیان دامداران عشایری مواجه می شویم.

رییس سازمان عشایری افزود: در همین راستا طرح تحول اقتصادی و معیشتی برای حوزه عشایر برنامه ریزی شده که 4 طرحِ اشتغالزاییِ مکملِ درآمدِ عشایر، طراحی و به استان ها ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: این طرح ها در حوزه گیاهان دارویی، صنایع دستی، گردشگری و تکمیل زنجیره گوشت قرمز است و علاوه بر آن، آموزش، ترویج و حمایت های مالی نیز در راستای 4 طرح مذکور انجام خواهد شد.

پاپی زاده بیان کرد: علاوه بر آن در استان های مختلف، میز تخصصی مربوط به این طرح ها نیز تشکیل شده است و در ذیل میزها خوشه های تولیدی که خانوار عشایری هستند را ساماندهی کردیم و در حال انجام است.

رییس سازمان عشایری تصریح کرد: تسهیلات به مبلغ 5 هزار میلیارد تومان از محل تبصره 16 تأمین شده که با شرایط مناسب در اختیار عشایر قرار خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدم تاثیر خشکسالی ها بر تولید میزان گوشت قرمز از سوی عشایر

عدم تاثیر خشکسالی ها بر تولید میزان گوشت قرمز از سوی عشایر