مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 بهمن 1401 ساعت 21:152023-02-08اقتصادي

افزایش تخصیص اعتبارات توسعه گردشگری در لرستان


مدیر کل زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری کشور از افزایش تخصیص اعتبارات توسعه گردشگری در استان لرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، احمد تجری در بازدید از غرفه لرستان در نمایشگاه گردشگری صنایع وابسته تهران از افزایش 300 درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در زمینه توسعه گردشگری در سطح کشور خبر داد.

وی، عنوان کرد: نمایشگاه بین المللی گردشگری یکی از رویدادهای مهم به منظور معرفی ظرفیت های فرهنگی، گردشگری و آژانس های مسافرتی سایر استان ها است و امروز طی بازدیدی که از نمایشگاه لرستان داشتیم، می توان گفت که استان لرستان رویکرد متفاوتی داشته و به نحو احسن جاذبه های متنوع گردشگری لرستان معرفی شده است.

مدیر کل زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری کشور، افزود: استان لرستان دارای ظرفیت های گردشگری بسیار زیبا و متنوعی است که در این نمایشگاه بخش قابل توجهی از آن با جانمایی آثار تاریخی فرهنگی و جاذبه های طبیعی در نظر گرفته شده و سرمایه گذارانی که به این نمایشگاه مراجعه می کنند می توانند از این فرصت ها مطلع شوند.

تجری، بیان کرد: پس از معرفی ظرفیت های گردشگری تلاش برای توسعه زیرساخت های آن حائز اهمیت است که تخصیص منابع زیرساخت توسط بخش خصوصی و تأسیسات گردشگری را شامل می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تخصیص اعتبارات توسعه گردشگری در لرستان

افزایش تخصیص اعتبارات توسعه گردشگری در لرستان