مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 بهمن 1401 ساعت 09:352023-02-07اقتصادي

90 تور لیدر در لرستان با دفاتر خدمات گردشگری همکاری دارند

90 تور لیدر در لرستان با دفاتر خدمات گردشگری همکاری دارند

در حال حاضر 90 تور لیدر در استان داریم که با دفاتر خدمات گردشگری فعالیت دارند و تورها را هدایت می کنند.

- ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت: در حال حاضر 90 تور لیدر در استان داریم که با دفاتر خدمات گردشگری فعالیت دارند و تورها را هدایت می کنند.

عطا حسن پور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون تقریبا دو میلیون گردشگر به لرستان وارد شدند.

وی ادامه داد: برنامه ریزی های خوبی برای عید نوروز 1402 در لرستان انجام شده است و گردشگران و مهمانان نوروزی با فراغ بال بیشتری از دیدنی ها و آثار کم نظیر استان لذت ببرند.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت: پیش بینی می کنیم امسال شاهد سونامی سفر در کشور و لرستان را شاهد خواهیم بود.

حسن پور بیان کرد: لرستان دارای مناطق تفریحی و گردشگری، بناهای تاریخی منحصر به فرد و کم نظیر است که می تواند مقصد خوبی برای مسافران و گردشگران باشد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 90 تور لیدر در لرستان داریم که با دفاتر خدمات گردشگری فعالیت دارند و تورها را هدایت می کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت: معرف در حقیقت قابلیت های گردشگری لرستان را به گردشگران معرفی خواهد کرد.

حسن پور افزود: این معرف ها همان تور لیدرها هستند که هر کدام به نوبه خود سفیری برای معرفی جاذبه های طبیعی، تاریخی، فرهنگی و گردشگری بÙ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

90 تور لیدر در لرستان با دفاتر خدمات گردشگری همکاری دارند

90 تور لیدر در لرستان با دفاتر خدمات گردشگری همکاری دارند