مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 بهمن 1401 ساعت 18:302023-02-06اقتصادي

بخش عظیمی از پروژه های دهه فجر بوشهر متعلق به بخش خصوصی است

بخش عظیمی از پروژه های دهه فجر بوشهر متعلق به بخش خصوصی است

بخش عظیمی از طرح ها و پروژه ها دهه فجر امسال در این استان متعلق به بخش خصوصی بود و انتظار داریم این حضور، پررنگ تر نیز شود.

- ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: بخش عظیمی از طرح ها و پروژه ها دهه فجر امسال در این استان متعلق به بخش خصوصی بود و انتظار داریم این حضور، پررنگ تر نیز شود.

احمد محمدی زاده دوشنبه 17 بهمن در حاشیه بازدید از طرح ها و پروژه های عمران شهری بندر بوشهر اظهار کرد: استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود برای رشد و اعتلای استان در عرصه های مختلف مورد تاکید قرار دارد و باید از همه توان موجود نهایت بهره را ببریم.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر در این فصل سال از استان های گردشگر پذیر است، افزود: ایجاد اماکن اقامتی و هتل های با کیفیت و مجهز و استاندارد از نیازهای اساسی استان، به ویژه شهر بوشهر است و از سرمایه گذاران در حوزه ساخت هتل و اماکن اقامتی پشتیبانی می کنیم.

استاندار بوشهر با بیان اینکه برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان بوشهر فرش قرمز پهن می کنیم، یادآور شد: در دهه فجر امسال، بخش عظیمی از طرح ها و پروژه ها متعلق به بخش خصوصی بود و انتظار داریم این حضور، پررنگ تر نیز شود.

محمدی زاده بیان کرد: مدیران استان موظف به رفع مشکلات و دغدغه های سرمایه گذاران بخش خصوصی هستند و هیچ گونه کم کاری در این زمینه پذیØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخش عظیمی از پروژه های دهه فجر بوشهر متعلق به بخش خصوصی است

بخش عظیمی از پروژه های دهه فجر بوشهر متعلق به بخش خصوصی است