مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 بهمن 1401 ساعت 13:352023-02-04بين الملل

کنعانی: ناقضان روزمره ‎حقوق بشر، مدعیان دروغین آن هستند


سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به آمار جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی عنوان کرد: ناقضان روزمره ‎حقوق بشر، مدعیان دروغین آن هستند.

- ‏به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در توییتر با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی نوشت: متحد راهبردی ‎آمریکا و شریک ‎اروپا در غرب آسیا، رژیمی است که طبق آمار وزارت بهداشت ‎فلسطین، 224 فلسطینی خاصه 53 کودک را در سال 2022 به قتل رساند، 10،500 نفر را زخمی کرد و 171 مرتبه امدادگران و آمبولانسهای آنها را هدف حمله قرار داد.

  وی افزود:ناقضان روزمره ‎حقوق بشر، مدعیان دروغین آن هستند.

کنعانی چندی پیش هم در توییت دیگری درباره این رژیم نوشته بود: برای رژیمی که از بحران های متراکم داخلی در رنج است و افزون بر آن، با خیزش رهایی طلبانه مردم فلسطین در 3 جبهه غزه، کرانه غربی و سرزمین های 48 مواجه است، دست زدن به اقدامات ایذایی علیه محور متحد مقاومت، نجات بخش نیست.

زوال و اضمحلال در ماهیت رژیم جعلی نهفته است.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنعانی: ناقضان روزمره ‎حقوق بشر، مدعیان دروغین آن هستند

کنعانی: ناقضان روزمره ‎حقوق بشر، مدعیان دروغین آن هستند