مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 بهمن 1401 ساعت 22:112023-02-03سياسي

22 بهمن امسال بسیار حساس است/ مردم در بزنگاه های مهم نقش خود را بخوبی ایفا کرده اند


به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، سردار نصرت الله سیف معاون عملیات سازمان بسیج جمعه شب در مراسم بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر که در مسجد ارشاد ورامین برگزار شد، اظهار کرد: مردم ورامین قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تاریخ ساز شدند و رزمندگان همیشه در صحنه این دیار زبانزد خاص و عام هستند.

وی به ولادت امیر المومنین علیه السلام اشاره کرد و گفت: علی(ع) در کتب غیرشیعه نیز به عنوان اول مظلوم تاریخ نام برده شده است و جهان هستی مانند حضرت علی(ع) هرگز به خود نخواهد دید.

معاون عملیات سازمان بسیج  بیان کرد: زمانی دنیا به دو ابر قدرت شرق و غرب تقسیم شده بود و دیگر کشورها باید مستعمره این دو ابر قدرت می شدند و آمریکایی ها با 60 هزار مستشار در ایران حکمرانی می کردند و در عمل شاه مملکت هیچ قدرتی از خود نداشت.

سردار سیف ادامه داد: نیروهای ارشد نظامی در قبل از انقلاب و در زمان پهلوی توسط آمریکایی ها انتخاب می شدند و شاه مملکت کمترین اختیار را از خود داشت، نیروهای نظامی ما نیز بدون اذن و اطلاع شاه از مملکت برای عملیات های نظامی خارج می شدند و شاه اصلا خبر نداشت.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در زمان قبل از انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ما در بسیاری از حوزه ها از جمله حمل و نقل و جاده دارای کمترین امکانات بودیم و در حوزه معیشت نیز مردم با حداقل ها زند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

22 بهمن امسال بسیار حساس است/ مردم در بزنگاه های مهم نقش خود را بخوبی ایفا کرده اند

22 بهمن امسال بسیار حساس است/ مردم در بزنگاه های مهم نقش خود را بخوبی ایفا کرده اند