مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 بهمن 1401 ساعت 09:052023-02-03پزشكي

تولید 90 محصول در شرکت های فناور و دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت 23 شرکت فناور جدید در یک سال اخیر در این دانشگاه اظهار کرد: به همت شرکت های دانش بنیان و فناور این دانشگاه تا کنون 90 محصول نمونه اولیه تولید شده که از این تعداد 40 محصول برای تجاری سازی آماده شده است.

- ایسنا/خراسان رضوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت 23 شرکت فناور جدید در یک سال اخیر در این دانشگاه اظهار کرد: به همت شرکت های دانش بنیان و فناور این دانشگاه تا کنون 90 محصول نمونه اولیه تولید شده که از این تعداد 40 محصول برای تجاری سازی آماده شده است.

دکتر مجید غیور مبرهن اظهار کرد: در یک سال گذشته در زمینه پتنت و ثبت مالکیت معنوی، ثبت 23 پروژه و بیش از 20 اختراع و محصول داخلی و خارجی به ثمر نشسته است.

در زمینه تولید محصولات با فناوری، مواردی همچون نانوفناوری (نانوداروهای سینا دوکسوزوم، سینا آمفولیش، سینا کورکومین.

کیت های تشخیصی مواد مخدر مبتنی بر آپتامر و کیت تشخیص کرونا مبتنی بر نانوذرات)، سلول درمانی، ژن درمانی و تجهیزات پزشکی (تجهیزات ارتوپدی، ونتیلاتور، دوربین حرارتی، داپلر فنولایزر، دستگاه تولید کننده نانوذرات به روش میکروفلوییدیک، مهندسی معکوس تجهیزات پزشکی و دارای محصولات در حوزه انفورماتیک پزشکی) از جمله محصولات با فناو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید 90 محصول در شرکت های فناور و دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تولید 90 محصول در شرکت های فناور و دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد