مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 بهمن 1401 ساعت 10:502023-01-30اقتصادي

پروژه های نیمه تمام غیرضرور در استان متوقف شوند


استاندار هرمزگان با بیان اینکه بخشی اعتبارات پروژه های عمرانی باید از مولدسازی اموال مازاد دولتی تامین شود، گفت: اعتبارات حاصله از مولدسازی اموال دولتی فقط می تواند به پروژه های رشد و پیشران اشتغالزا اختصاص یابد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان امروز در جلسه شورای مولد سازی اموال دولتی با تأکید بر اینکه بخشی از بودجه های مورد نیاز پروژه های عمرانی را باید از طریق مولدسازی اموال مازاد دولتی تامین کنیم، اظهارداشت: این امر یک انتخاب برای مدیران نیست بلکه یک الزام است که بعنوان اصلی ترین عامل سنجش عملکرد استان ها باید اجرایی شود.

 وی افزود: امسال کل بودجه استانیِ تخصیص یافته 250 میلیارد تومان بوده است اما به اندازه 15 برابرِ این مبلغ اموال مازاد و بلااستفاده وجود دارد که بایستی با استفاده از آن بخشی از نیازهای استان مرتفع شود.

استاندار هرمزگان با اشاره به آیین نامه ابلاغیِ مولد سازی امول دولتی، عنوان کرد: اگر دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش اموال مازاد خود را به فروش برسانند 100 درصد مبلغ فروش به خودشان اختصاص پیدا می کند اما در رابطه با سایر دستگاه ها 50 درصد مبلغ باز می گردد بر همین اساس روش های تهاتر، واگذاری و مشارکت روش های ظریف مولدسازی هستند که تمام مبلغ به خود دستگاه اختصاص پیدا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه های نیمه تمام غیرضرور در استان متوقف شوند

پروژه های نیمه تمام غیرضرور در استان متوقف شوند