مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 بهمن 1401 ساعت 13:282023-01-29سياسي

مجلس شورای اسلامی طرح جامع عفاف و حجاب را به قانون تبدیل کند


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان درباره طرح جامع عفاف و حجاب گفت: طبق مطالبه گری مردم از طرف ستاد امر به معروف و نهی منکر کشور به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده تا این طرح به قانون تبدیل شود و باید مدنظرداشت که همه از قوانین تمکین می کنند .

- ایسنا/کرمان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان درباره طرح جامع عفاف و حجاب گفت: طبق مطالبه گری مردم از طرف ستاد امر به معروف و نهی منکر کشور به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده تا این طرح به قانون تبدیل شود و باید مدنظرداشت که همه از قوانین تمکین می کنند و در این طرح قوانین قبلی تکمیل و برخی قوانین نیز به روز شده است.

علی شجاع حیدری ظهر امروز 9 بهمن ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در اعتقادات دینی پرداخت و افزود: در قرآن آمده است که مردان و زنان با ایمان ولی (و یار و یاور) یکدیگرند، امربه معروف و نهی ازمنکر می کنند، نماز را برپا می دارند و زکات را می پردازند و خدا و رسولش را اطاعت می کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان با بیان این مطلب که اصل هشتم قانون اساسی مختص امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار کرد: اصل هشتم پایه اثرگذار در دیگر قانون های اساسی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجلس شورای اسلامی طرح جامع عفاف و حجاب را به قانون تبدیل کند

مجلس شورای اسلامی طرح جامع عفاف و حجاب را به قانون تبدیل کند