مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 بهمن 1401 ساعت 20:552023-01-21سياسي

وجود 11 مرکز درمانی ناایمن و بحران ساز در تهران


ساختمان های پرخطر که باید یک بار در سال بازدید شوند، ساختمان های میان خطر هر سه سال یکبار و ساختمان خیلی کم خطر که در طول 10 سال باید یکبار مورد بررسی قرار گیرند.

- عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: 11 مرکز درمانی ناایمن و بحران ساز در سطح شهر تهران وجود دارد.

به گزارش ایرنا، سوده نجفی به مناسبت ششمین سالگرد شهادت آتش نشانان ساختمان پلاسکو در گفت وگوی تلویزیونی، با تسلیت به خانواده های جانباختگان حادثه تلخ آتش سوزی، یاد و خاطره آن آتش نشانان را گرامی داشت و افزود: درباره ساختمان های ناایمن موجود در شهر تهران، به دفعات در صحن علنی شورای شهر نکاتی را در مورد رسیدگی به آنها که بسیار مهم و حائز اهمیت است، تذکر دادم.

رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نسبت به موضوع ساختمان های ناایمن درگذشته شاهد بی توجهی هایی بودیم، گفت: در دوره چهارم شورای شهر مصوبه ای با عنوان توسعه و بهبود خدمات ایمنی و آتش نشانی به تصویب رسید که در آن سازمان سازمان آتش نشانی موظف شد به صورت دوره ای از ساختمان ها بازدید داشته باشد و نواقص و مشکلات را به مالک و شهرداری منطقه ابلاغ کنند.

نجفی با بیان اینکه در این مصوبه ساختمان ها به سه دسته تقسیم شدند، افزود: ساختمان های پرخطر که باید یک بار در سال بازدید شوند، ساختمان های میان خطر هر سه سال یک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود 11 مرکز درمانی ناایمن و بحران ساز در تهران

وجود 11 مرکز درمانی ناایمن و بحران ساز در تهران